marți, 20 ianuarie 2009

caut partener de joaca

Se da:

Minte ascutita. A mea. Taie pe la cusaturi. Ale mele, ale altora, fara discriminare. Nebuna, dusa, zaluda, maniaco-depresiva nediagnosticata, uneori sub tratament. Sub imperiul propriilor neurostimulatorii, ceea ce inseamna ca sunt zile in care ma comport de parca mi-as fi luat medicamentele. Cam uit de ele, in rest. Specialista incontestabila in taceri de tot felul, de la cele aprobatoare, la cele in care te-ntrebi serios ce naiba cauti in preajma mea. Ca-mi bat joc de corzile vocale si de notiunea de decibeli, ingorandu-le suveran. Mare amatoare de introspectii spiralate cu viteza unui biplan doborat de inamic si aflat in vrie, directia pamant. Experimentata in filosofii de trotuar si dileme existentiale puse pe masa de disectie. Calda, calma, zambitoare, buna ca painea proaspat scoasa din cuptorul fermecat, cu capul in nori si cu picioarele pe pamant. Femeia-girafa. Maniaca in ale condusului oriunde, oricand. Ingrozita de timpul liber care trece fara rost si iremediabil nedumerita de placerea omenirii cu scaun la cap de a petrece weekendurile dormind.

Se cere:

Minte verticala. Luminoasa. Ca sabia lui Darth Vader din Razboiul stelelor - o linie incoruptibila care taie fara zgomot. Elasticitate, puterea de a intelege lumea din viteza unui carusel iesit de pe sine. Dansator dupa ritmuri aiuritoare, dispretuitor fata de linia dreapta si fata de maluri. Dur. Capabil sa-mi spuna rapid sa-mi bag mintile-n cap. Urgent, fara mila. Intelegator pana la Dumnezeu si inapoi. Astea doua intr-o combinatie care isi schimba concentratia ca-ntr-un compus chimic instabil, decretat pericol international. Limba aspra si mana tandra. Constient de faptul ca are o inima si chiar mandru sa o poarte pe dinafara, deasupra camasii. Ca o provocare.
Amant desavarsit cu masina care e chiar o prelungire foarte utila a propriului corp.

Mai departe?

Curse. Ne dam prin oras si in afara lui. Fara scop, la deruta. Doar ca sa te tii dupa mine si sa intrebi daca stiu sa pun frana. Sa te fac sa ma injuri pentru ca te infurii cu frana de motor.

Povesti. Barfe personale - cum a fost ziua, pe cine mai iubesti, cine merita si cine nu, ce e cu prietenii care iti cunosc numarul doar cand au nevoie si ce e cu aia care te suna doar ca sa vada ce faci, desi nu s-a intamplat mare lucru de ieri, cand au sunat ultima data. Despre cum inima aia pe care o purtam pe dinafara, cum isi poarta generalii decoratiile, provoaca si e luata drept tinta de cate unii care fug cu ea si nu stim cum sa o recuperam.

Suc. Fara bule, ca eu numai din ala beau. Cafea. Litri intregi de cafea, la orice ora. Tigari in functie de cat de supus e fiecare placerii. Insomnii comune. Dimineti prinse impreuna, cine stie pe unde, cu ochii de cucuvele mioape. "Esti proasta, renunta, scoate-ti din gand". "Tine-te cu dintii de chestia asta, daca esti convins ca asta e pentru tine, du-te pana-n panzele albe". "Hai noroc". "Da-mi un foc, eu nu-mi gasesc bricheta".

Nimic angajant. Nimic pus pe hartie. Nici un contract. Doar placerea de a suna si-a zice ca m-as duce-n lume un pic si ca as mai lua pe cineva cu mine.

3 comentarii:

  1. neah! nu merge nici asa! :P personal mi se pare ca ti-ai descris Fat Frumosul cu aspect de tovaras bun, bun, bun...sincer vorbind, daca ai gasi un barbat asa, ar mai fi si de la aratos in sus...ce-ai face stimabila domnita? crezi ca te-ai putea cenzura? ai gasi vre-un rost in cenzurarea respectiva? ca parteneri de viata, prietenii sunt foarte potriviti...pentru ca ne asemanam si ne grupeaza chestii comune. Daca descoperi intre timp, BRUSC, ca si pe plan sexual totul e la fel de tovarasesc, te-ntreb eu, de ce dracului s-ar ramane doar la prietenie? :) oricum...e de disecat...
    sau...
    ...iti poti cauta un amic homosexual...cica sunt la mare cautare! :P

    RăspundețiȘtergere
  2. @bendernostradamus: partenerul asta e joaca pe care il caut tre' sa intre in mintea mea - e conditie sine qua non

    n-am specificat in 'fisa postului' ca trebuie neaparat sa intre si altundeva, dar... daca lucrurile merg bine, nu e rost de cenzura, crede-ma

    wanna play? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) sure...cand esti in zona, sa franezi in fata, sa te recunosc... :P da nu brusc ca stau prost cu inima si cu nervii :)

    RăspundețiȘtergere