miercuri, 16 iunie 2010

de ce ar trebui barbatii sa vada filme pentru femei

Ca sa vezi - am luat o portie mare de realitate vazand ceva absolut nerealist: Sex and the City 2.

Mi-a placut intotdeauna cum fiecare episod din serial a avut un inceput, un parcurs circular si o concluzie inteligenta, relaxata si acceptabil pedagogica. Filmul asta e cu, despre si pentru femei, dar poate fi privit ca un fel de "cum-sa-cucerim-si-recucerim-de-fiecare-data-aceeasi-femeie".

Cum? Invatand sa casti ochii la ea - cand apare in cadrul usii, imbracata la patru ace, pregatita pentru o seara in oras - iar primul gand sa fie "who's the stranger?", iar urmatorul gand, neaparat - "e a mea". Invatand sa lasi timp si spatiu intre tine si dragostea vietii, tocmai pentru ca sa redescoperi, cu aceeasi convingere ca si la inceput, ba inca si cu ceva in plus - confirmarile pe care le-ati avut impreuna - ca tot pe ea o alegi. Dintr-o mie legate snop. Stiind sa flirtezi cu ea - pentru ca nimic nu se leaga mai frumos si mai implinit decat dansul dorintei cu partenera de joaca ce a invatat ritmul. Nu uita sa surprinzi, aminteste-ti sa-i aduci aminte ca e speciala si altfel pentru tine, ai grija sa sa-i vorbesti in feluri noi despre lucrurile vechi care va leaga.

Pare complicat, dar chiar nu e, pentru ca toate astea nu fac decat sa o vrea sa fie mereu dorita si iubita. De tine, cel care inveti cateva trucuri din filmele pentru femei si alte cateva lucruri extrem de adevarate. Din dragoste.

Asa ca, in ciuda faptului ca filmele pentru femei sunt pline de chitaieli de damoazele, de volanase de fashion addict - poti sa afli cum sa ajungi pe drumuri nebatute spre iubita ta.

Si, la un moment dat o sa-ti faca nesfarsita surpriza de a urmari, impreuna cu tine, filme pentru barbati. Crede-ma pe cuvant: si eu o fac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu